Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vissza a Nyitóoldalra

Jogi nyilatkozat

 

A Szigetiveszedelem.eoldal.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Szigetiveszedelem.eoldal.hu weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete, így különösen az azokon megjelenő szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Szigetiveszedelem.eoldal.hu tulajdonosa jogosult.

A Szigetiveszedelem.eoldal.hu tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét, vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Szigetiveszedelem.eoldal.hu hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó a weboldal tartalmát személyes, nem kereskedelmi célra letöltse, de bármely más célra történő másolása, használata tilos.

A Szigetiveszedelem.eoldal.hu semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelent weboldala pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében. A Szigetiveszedelem.eoldal.hu weboldalon megjelenő információk és adatok bármilyen módon való felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet.

A Szigetiveszedelem.eoldal.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse.

A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és / vagy veszteségért való felelősséget a Szigetiveszedelem.eoldal.hu kifejezetten kizárja.

A Szigetiveszedelem.eoldal.hu weboldalról linkek segítségével elérhető weboldalakon szereplő információkat a Szigetiveszedelem.eoldal.hu nem ellenőrzi. A Szigetiveszedelem.eoldal.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Szigetiveszedelem.eoldal.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A látogató által a weboldalhoz vagy a Szigetiveszedelem.eoldal.hu-hoz elektronikus levél, vagy más úton eljuttatott információkra vonatkozóan a Szigetiveszedelem.eoldal.hu-nak titoktartási kötelezettsége nincs, azt szabadon reprodukálhatja, közzéteheti, vagy felhasználhatja bármely célra.

 

Köszönjük megértését!

 

Szigeti Veszedelem Football League™ a Mókusok

Rád Gábor

2008.03.22.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jogi nyilatkozate-mailTelefon: 30/659-07-25Az oldal tetejére ^